Integrarea diferitelor soiuri de mar in cadrul ecosistemului pomicol

Trimisa la data: 2010-08-22
Materia: Agronomie
Pagini: 128
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriel_C
Lucrare de licenta despre Integrarea diferitelor soiuri de mar in cadrul ecosistemului pomicol
Pomicultura pe teritoriul tarii noastre si a judetului Iasi a fost practicata din timpuri foarte indepartate. Astfel, populatiile din bazinul Carpatic au selectionat si ameliorat din flora spontana numeroase biotipuri locale la toate speciile de pomi.

Migratiile populatiilor nomade (tatarii,secXIII-XIV), apoi dependenta de imperiul Otoman (sec.XV - XIX), au avut repercusiuni asupra intregii vieti sociale si desigur, a pomiculturii, care devenise o sursa de trai a populatiei si de acoperire a birurilor.Incepand din sec.al XV lea s-au pastrat documente scrise - hrisoave domnesti, tranzactii intre diversi comercianti prin care se atribuiau unor manastiri sau persoane, alaturi de mosii sau cladiri si livezi.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Integrarea diferitelor soiuri de mar in cadrul ecosistemului pomicol

Cuprins


Capitolul I Prezentarea culturii marului........3

Capitolul II Particularitatile biologice si tehnologice ale culturii de mar..........14

Capitolul III Prezentarea statiunii didactice experimentale"V. Adamachi"..........43

Capitolul IV Materialul si metoda de cercetare.......68

Capitolul V. Rezultate obtinute si interpretarea lor.......79

Concluzii si recomandari..........124

Bibliografie..........126
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Integrarea diferitelor soiuri de mar in cadrul ecosistemului pomicol". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.