Interferenta mijloacelor audiovizuale in arta spectacolului contemporan

Trimisa la data: 2009-05-15
Materia: Arte
Pagini: 30
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marcel_G
Lucrare de licenta despre Interferenta mijloacelor audiovizuale in arta spectacolului contemporan
Nu sunt inca foarte convinsa ca acest "imprumut " este o moda sau o zbatere a teatrului de a supravietui cu orice pret in fata generatiilor viitoare pentru care textualul nu are valoare in fata vizualului.
De aceea pe parcursul lucrarii voi incerca sa explic : Cine este aceasta generatie si de ce simte nevoia atat de acuta de a vedea "filme", "proiectii multi- media", in timpul spectacolelor si de ce teatrul clasic devine pentru ei plictisitor si inactiv? De ce temele alese de dramatugi sunt probleme sociale culese din cadrul emisiunilor de stiri?De ce piesele devin din ce in ce mai mult simulacre de emisiuni de tip "reality show"?

Unde a pierdut teatrul si unde castigat televiziune?Care au fost conditiile economice, sociale si culturale care au determinat regandirea paradigmei comunicarii de masa? Care e portretul robot al consumatorului tanar de teatru contemporan multimedia; care e in acelasi timp si vajnicul telespectator si cinefil actual?Care este psihologia multimedia sau ce se intampla cu spectatorul in fata impulsului mediatic?Cum isi doreste teatrul tanarul de azi, sau mai exact: ce vrea sa vada?
Piesele sunt considerate"bune" in functie de "audienta", "target", "sondaje"? Atunci devenind cultura de masa isi pierde conditia de arta?

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Interferenta mijloacelor audiovizuale in arta spectacolului contemporan

Lucrare de licenta despre Interferenta mijloacelor audiovizuale in arta spectacolului contemporan
Cuprins

Motivatie........................................3

Capitolul I. Evolutia teatrului la sfarsitul secolului XX......................................5

Capitolul II. Discursul dramaturgic versus "Reality show".................................................10

Capitolul III. Psihologia spectatorului actual in ft bombardamentului mediatic...............................................14

Capitolul IV. Conditiile in care televiziunea a devenit atotputernica.............................................18

Capitolul V. Teatrul versus televiziune...........................24

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Interferenta mijloacelor audiovizuale in arta spectacolului contemporan". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.