Internetul factor principal in dezvoltarea afacerilor

Trimisa la data: 2010-09-29
Materia: Economie
Pagini: 98
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ciprian_Pe
Lucrare de licenta despre Internetul factor principal in dezvoltarea afacerilor
Evolutia Internetului nu se poate structura pe perioade bine definite de timp deoarece dezvoltarea acestuia a cunoscut foarte multe boom-uri din ceea ce priveste dezvoltarea paginilor web, a aplicatiilor pentru cautare, a hardware-ului de care dispuneau serverele, descoperirea si aplicarea noilor tehnologii de telecomunicatie.Dimensiunile Web-ului au inceput sa creasca intr-un ritm fenomenal, incepand cu anul 1995. Ca informatie, in 1992 erau disponibile 50 de servere, in 1995 numarul acestora a ajuns la 23.500 si anul trecut in octombrie-noiembrie cifra a ajuns la circa 23 de milioane.

Ca o comparatie mai plastica, ganditi-va ca toata populatia Romaniei er fi formata din calculatoare. Acestea sunt doar cifrele care dau numarul de servere web si nu al site-urilor, tot anul trecut fiind anuntata indexarea a peste un miliard de pagini de catre anumite motoare de cautare. Acest lucru in conditiile in care aceasta cifra se invartea in jurul a 300 de milioane la inceputul anului 1998. Impresionant! Nu cred ca mai este necesar sa intram mai in amanunt cu aceasta analiza deoarece suntem convinsi ca cifrele de mai sus sunt suficiente pentru a va creea o imagine impresionanta.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Internetul factor principal in dezvoltarea afacerilor

Lucrare de licenta despre Internetul factor principal in dezvoltarea afacerilor
Cuprins

Consideratii generale...............2

Capitolul I Internet-ul.............3
1. Notiuni introductive........3
2. Cine cauta gaseste..........26

Capitolul II Ce este comertul electronic?..........31
1. Tipuri de afaceri in comertul electronic........31
2. Prezentarea protocoalelor ce stau la baza comertului electronic......36
3. Legislatia in vigoare...........39
4. Securitatea in comertul electronic........44
5. Efectuarea platilor pe Internet...........49
6.Domino Mercant - o solutie pentru comertul electronic.......53

Capitolul III Implementarea aplicatiei.......59
1. Realizarea unui site.........59
2. Instrumente folosite pentru realizarea unui site............67
3. Concluzii...................81

Anexe..................90

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Internetul factor principal in dezvoltarea afacerilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.