Interventia dinamica pentru retinerea infractorilor si a eliberarii ostaticilor

Trimisa la data: 2009-06-11
Materia: Drept
Pagini: 56
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Liliana_D
Lucrare de licenta despre Interventia dinamica pentru retinerea infractorilor si a eliberarii ostaticilor
Echipa de 4 oameni: Are avantajul ca poate fi usor controlata de catre comandant si este destul de mare pentru a putea purta o varietate de arme si echipament de care poate sa fie nevoie. Totusi, daca opereaza independent, fara intariri, exista unele dezavantaje. Misiunea care i se incredinteaza trebuie sa corespunda marimii grupului.O singura echipa de 4 oameni nu va putea evacua numeroasele etaje ale unui magazin universal, in cazul unui schimb de focuri, nu este capabila sa se sustina pe sine pentru perioade mari de timp. Aceste dezavantaje pot inceta sa existe daca 3 echipe de 4 oameni sunt folosite impreuna.

Echipa de 6 oameni: Are toate avantajele pe care ie are o echipa de 4. Dezavantajele exista si ele, dar intr-o masura mult mai mica. Daca 3 echipe a 6 oameni sunt folosite impreuna, dezavantajele vor inceta sa mai existe.Echipa de 8 oameni: Felul in care este conceputa echipa de 8 oameni asigura o mare flexibilitate in interiorul acesteia. Lunetistul poate fi detasat si echipa poate opera in 2 grupuri mai mici de 3-4 oameni. De asemenea, el poate sa nu actioneze ca atare (din cauza pozitiei inaccesibile sau in functie de situatie), in acest caz se poate opera cu 2 grupuri de 4 oameni sau ca un intreg.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Interventia dinamica pentru retinerea infractorilor si a eliberarii ostaticilor

Lucrare de licenta despre Interventia dinamica pentru retinerea infractorilor si a eliberarii ostaticilor
Cuprins

Speta............................................................4

Introducere........................................................6

Aptitudini individuale ale luptatorului de interventie................7

Structuri posibile de organizare..................................8

Tipuri de personaliate ce pot fi intalnite in actiune........................................11

Procedura de conducere si coordonare a efectivelor in actiunea de interventie..........................................14

Ordinul de misiune...............................................19

Ce trebuiesc luate la locul unui incident............................21

Luarea cu asalt a unei cladiri.....................................23

Curatarea unui imobil sau a unei camere...........................24

Cazul interventiei rapide.................................25

Date suplimentare de luat in seama la interventiile prevazute cu scari.........................................26

Reguli ce trebuie respectate pe timpul interventiei..................27

Operatiuni in zona intunecata.................................30

Concluzii........................................54

Bibliografie............................................56

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Interventia dinamica pentru retinerea infractorilor si a eliberarii ostaticilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.