Intocmirea si prezentarea tabloului fluxurilor de trezorerie

Trimisa la data: 2010-10-31
Materia: Contabilitate
Pagini: 48
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Camelia_St
Lucrare de licenta despre Intocmirea si prezentarea tabloului fluxurilor de trezorerie
Practica tabloului fluxurilor de trezorerie isi are originea in SUA, unde a fost reglementat, in decembrie 1987, prin norma SFAS 95 (Statement of Financial Accounting Standard) si prin care se recomanda societatilor comerciale publicarea unui tablou al fluxurilor de trezorerie ( Statement of Cash Flows). In 1988, avand ca sursa de inspiratie modelul american, Ordinul Expertilor Contabili din Franta publica o recomandare prin care se solicita entitatilor economice inlocuirea tabloului de finantare cu un tablou care sa explice variatia trezoreriei si a carui structura era asemanatoare cu cea a modelului american.

O versiune modificata a acestei recomandari este publicata in 1997 dupa ce, in 1992, Comitetul International de Standarde pentru Contabilitate (IASC) a publicat norma internationala IAS 7 " Tabloul fluxurilor de trezorerie", prin care se stabileste metodologia de intocmire a unei asemenea raportari financiare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Intocmirea si prezentarea tabloului fluxurilor de trezorerie

Lucrare de licenta despre Intocmirea si prezentarea tabloului fluxurilor de trezorerie
Cuprins

Capitolul I Tabloul fluxurilor de trezorerie - reglementari nationale si internationale .................3

Capitolul II Studiu de caz privind intocmirea si prezentarea tabloului fluxurilor de trezorerie ..............22

Capitolul III Previziunea fluxurilor de trezorerie.............37

Concluzii................43

Bibliografie.............46


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Intocmirea si prezentarea tabloului fluxurilor de trezorerie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.