Intocmirea situatiilor financiare

Trimisa la data: 2010-10-13
Materia: Finante-Banci
Pagini: 60
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nicolae_B
Lucrare de licenta despre Intocmirea situatiilor financiare
Obiectivul situatiilor financiare anuale consolidate este de a oferi o imagine fidela a pozitiei financiare, performantei financiare si a celorlalte informatii referitoare la activitatea grupului, potrivit reglementarilor contabile aplicabile.

Situatiile financiare anuale consolidate constituie un tot unitar. Acestea cuprind bilantul consolidat, contul de profit si pierdere consolidat, precum si celelalte componente, respectiv informatii referitoare la activitatea grupului, potrivit reglementarilor contabile aplicabile, politici contabile si note explicative la situatiile financiare anuale consolidate, si vor fi facute publice impreuna cu situatiile financiare anuale individuale ale societarii-mama.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Intocmirea situatiilor financiare

CUPRINSCapitolul I Stadiul cunoasterii in domeniu. sinteza din literatura de specialitate...........3
1.Reglementari contabile in Romania privind situatiile financiare.....3
2. Rolul si importanta situatiilor financiare........6
3. Normalizarea - armonizarea - convergenta contabila.......6
4 Intocmirea si prezentarea situatiilor financiare..........10
5. Principii contabile si aplicarea lor la intocmirea situatiilor financiare........25
6. Lucrari contabile preliminare intocmirii situatiilor financiare..............29
7. Calculul si analiza principalilor indicatori economico-financiari........33
8. Auditul situatiilor financiare........35

Capitolul II Contributii personale. proiect de perfectionare si aprofundare. Sporirea relevantei, credibilitatii si transparentei informatiilor prezentate in situatiile financiare.......38
2.1.Contabilitatea creativa..........43
2.2. Intocmirea si prezentarea situatiilor financiare la SC ENID Impex SRL - studiu de caz.........45

Bibliografie.........59

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Intocmirea situatiilor financiare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.