Intreprinderea - delimitari teoretice si studiu de caz

Trimisa la data: 2010-05-29 Materia: Management Pagini: 98 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Mihai_P
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Intreprinderea - delimitari teoretice si studiu de caz
Societatea Comerciala "Zarea" S.A. Bucuresti ,s-a infiintat prin H.G. nr.1353/1990 publicata in Monitorul Oficial nr.31/08.02.1990 , anexa 18 , pozitia 87 prin preluarea integrala a patrimoniului intreprinderii de vinuri si sampanie Zarea. Societatea Zarea a luat fiinta prin actul nationalizarii la 11 iunie 1948 a fostei Fabrici de Sampanie Mott a Fils cu se sediul in Bucuresti, str. Putul cu Apa Rece, care s-a comasat, in noiembrie 1948 cu Intreprinderea Poporul formata prin nationalizarea fostei Intreprinderi Rhein situata in Bucuresti, str. Grigore Manolescu si Bulevardul Bucurestii Noi si cu sucursala la Azuga.

In anul 1951 intreprinderea a mai preluat pivnita Gatroflied din str. Campia Turzii nr. 32 pentru invechirea bauturilor si depozitul din str. Popa Tatu nr. 64 pentru depozitare vinuri, fabricarea vermutului si distilatului pentru fabricarea coniacului. In 1953 a luat fiinta sectia bauturi racoritoare cu sediul in str. Grigore Manolescu, unde pe langa bauturile racoritoare din plante si fructe incepe productia de vin spumos.
In 1956 prin mutarea sectiei de bauturi racoritoare in Bulevardul Bucurestii Noi nr. 111 sediul central s-a mutat in str. Grigore Manolescu.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Intreprinderea - delimitari teoretice si studiu de caz

Cuprins

Capitolul I. S.C. ZAREA S.A...............................3
1.1. Actul constitutiv al societatii "ZAREA" SA......................................3
1.2. Prezentarea societatii si activitatii sale......................7
1.3. Prezentarea sistemului de contabilitate.......................18
1.4. Prezentarea formei de contabilitate.........................19

Capitolul II. Delimitari si fudamentari privind imobilizaile corporale.................................29
2.1. Definirea si recunoasterea activelor imobilizate corporale...............................29
2.2. Caracteristicile imobilizarilor corporale. Delimitari.............30
2.3. Evaluarea si reevaluarea imobilizarilor corporale.............................33

Capitolul III. Instrumentarea contabila a operatiilor cu active corporale..............................................35
3.1. Contabilitatea operatiilor de intrare..........................35
3.2. Contabilitatea operatiilor de iesire...........................41
3.3. Contractele de locatie........................................45
3.4. Amortizare imobilizarilor corporale.............................63
3.5. Contabilitatea provizioanelor privind imobilizarile corporale.................................75
3.6. Investitiile materile in lucrarile de normalizare contabila internationala ( IAS 16 "Iobilizari corporale").......................79
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Intreprinderea - delimitari teoretice si studiu de caz". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.