Introducerea in psihologia varstelor

Trimisa la data: 2010-08-17
Materia: Psihologie
Pagini: 134
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexei_T
Lucrare de licenta despre Introducerea in psihologia varstelor
Studiul fiintei umane inca din momentul conceptiei si mai intensiv de la nastere si pana la moarte, cu tot ceea ce este comun si semnificativ pe toata durata vieti, dar si cu relevarea etapelor distincte ale evolutiei umane confera psihologiei varstrelor un statul solid si central in cadrul disciplinelor psihologice, constituirea ei fiind posibila printre altele datorita acumularilor de cunostinte in psihologia generala si in unele ramuri ce vizau studiul omului in anumite perioade de varstra.

Dintre aceste ramuri enumeram: psihologia copilului (studiaza perioada copilariei cu caracteristicile ce tin de conditia activitati psihice): mai restranse pentru o patrundere mai ampla in aceasta sfera au aparut psihologia copilului sugar, psihologia anteprescolarului, psihologia prescolarului sau mai putin dezvoltate psihologia teneretului, psihologia perioadei adulte etc.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Introducerea in psihologia varstelor

Lucrare de licenta despre Introducerea in psihologia varstelor
Cuprins

Introducere...............3
Cuvant inainte.............3

Capitolul I.Definirea psihologiei varstelor............5

Capitolul II Stadialitatea si evolutia umana..........8

Capitolul III Perioada anteprescolara(prima copilarie)...........28

Capitolul IV Perioada prescolara.............40

Capitolul V Perioada scolara mica............51

Capitolul VI. Perioada pubertatii(10-14 ani).............77

Capitolul VII Perioada tineretii...............82

Capitolul VIII Perioada varstei adulte.........102

Capitolul IX Perioada varstei adulte...........120

Capitolul X Perioada varstei a treia...........124

Bibliografie.................133

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Introducerea in psihologia varstelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.