Ipostazele comunicarii eficiente in domeniul firmelor

Trimisa la data: 2010-04-02
Materia: Comunicare
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andrei_Se
Lucrare de licenta despre Ipostazele comunicarii eficiente in domeniul firmelor
Una dintre provocarile majore cu care se confrunta managerii/liderii, persoanele cu pozitii cheie intr-o organizatie, este aceea de a creea si mentine o cultura manageriala care sa fie in concordanta cu obiectivele firmei si natura activitatilor desfasurate in cadrul acesteia. Este o problema de integrare a asteptarilor si capacitatilor individuale cu cele organizationale, astfel incat sa raspunda cu succes mediului de afaceri in care functioneaza si fiecare dintre parti sa fie multumita de rezultatul obtinut.

Cultura manageriala este cu atat mai importanta, cu cat ea reflecta mai puternic valorile, atitudinile si comportamentele managerilor. Salariatii urmaresc si evalueaza in permanenta manifestarea managerilor si carora le acorda o puternica incarcatura simbolistica. Mai mult, executantii isi aleg modele dintre managerii firmei, incercand sa afiseze aceleasi elemente ce ii caracterizeaza.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Ipostazele comunicarii eficiente in domeniul firmelor

Cuprins

Capitolul I Comunicarea - intre clasic si modern.........3
Delimitari conceptuale:teorii clasice si moderne ale comunicarii....3
Comunicarea de marketing .......5
I.3 Comunicarea in firma..........7
1.3.1 Continutul imaginii dorite in cazul companiei.........7
1.3.2 Comunicarea in grupul de conducere .........7

Capitolul II Comunicarea organizationala, unfactor de succes pentru un business de succes.............10
Specificul comunicarii organizationale - factorul cheie pentru operativitate, mentinerea increderii, eficienta activitatii........10
Leadership-ul, cultura organizationala si cultura manageriala......15
Cultura organizationala si manageriala ............15
Relatia dintre leadership, cultura organizationala si cultura manageriala..........17

Capitolul III Comunicare si sinergie educationala..........19
III.1 Mijloace moderne de comunicare...........21
III.2 Marketing on-line............24
III.3 Cultura organizationala si climatul organizational .......25
III.4 Stilul de conducere.........26
III.5 Motivarea..........27
III.6 Importanta perfectionarii managementului resurselor umane......28
III.7 Planificarea resurselor umane..........30

Concluzii..............40

Bibliografie...........42

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Ipostazele comunicarii eficiente in domeniul firmelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.