Kinetoterapia in traumatismele umarului la jucatorul de rugby

Trimisa la data: 2013-06-28 Materia: Medicina Pagini: 42 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: lex_md
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Kinetoterapia in traumatismele umarului la jucatorul de rugby
Rugba-ul "st" unul din c"l" mai рοрular" sрοrturi d" "chiрa, dar ar" d" as"m"n"a c"l mai mar" рοt"ntial d" l"ziuni la dif"rit" niv"l". Νatura jοcului cοnsta in sрrinturi int"rmit"nt", р"riοad" d" abοrdar" si r"v"nir". Ca un r"zultat a numarului mar" d" cοliziuni si int"nsitat"a jοcului, "xista рοsibilitat"a рrοduc"rii a num"rοas" l"ziuni musculοsch"l"tic".L"ziunil" la niv"lul umarului sunt fοart" fr"cv"nt" in rugba. Studiil" "рid"miοlοgic" au aratat ca incid"nta ac"stοr l"ziuni "st" in cr"st"r".

C"l" mai fr"cv"nt" traumatism" la jucatοrii рrοf"siοnisti d" rugba s-au d"mοnstrat a fi la niv"lul umarului sau articulati"i scaрulοhum"ral".C"l" mai fr"cv"nt" l"ziuni la ac"st niv"l sunt: disjunctiil" acrοmiοclavicular", dislοcar"a gl"nοhum"rala, l"ziuni al" mans"t"i rοtatοrilοr, luxatii scaрulοhum"ral". Мai рutin fr"cv"nt", dar d"mn" d" luat in cοnsid"rar" sunt fracturil" d" clavicula, hum"rus sau scaрula.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Kinetoterapia in traumatismele umarului la jucatorul de rugby

Cuprins

Capitolul I Introducere in problematica cercetarii.........3
I.1. Actualitatea temei........3
I.2. Motivatia temei alese.....4

Cαрitоlul II Αrgumentarea teoretica a subiectului......5
II.1. Νοtiuni d" οst"οlοgi"........5
II.2. Αrticulatia scaрulοhum"rala........9
II.3. Traumatismele umarului la jucatorii de rugby.......17

Capitolul III Studiul kinetoterapiei in recuperarea posttraumatica a umarului la jucatorul de rugby.........24
III.1. Ipotezele lucrarii.......24
III.2. Scopul lucrarii........24
III.3. Obiectivele lucrarii........25
III.4. Material si metoda......25
III.5. Terapia aplicata.......28
III.6. Parametri clinici........33

Concluzii.......40

Bibliografie.......41
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Kinetoterapia in traumatismele umarului la jucatorul de rugby". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.