La chanson de geste et l expression de l emotion

Trimisa la data: 2010-07-19
Materia: Limba Franceza
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Liliana_B
Lucrare de licenta despre La chanson de geste et l expression de l emotion
Avec les noms venus du Nord nous retrouvons dans leur combat, leur ardeur prodegieuse pour l'action, leurs impetueux elans, leur unique souci des armes, leur aversion pour les travaux sedentaires de l'agriculture, l'habitude d'entretenir leur vassaux.Pendant l'epoque dont on parle dans les chansons de geste, la societe etait basee sur violence. La culture de la classe dominante honorait les valeurs de violence. La morale etait celle de violence.

Les hommes ne pouvaient pas s'imaginer le bonheur que par des luttes de bonne chance, ni l'honneur que sons la protection des armes.
L'Etat n'etait vraiment fort que dans la mesure ou il reussirait d'organiser le nombre le plus grand d'expeditions militaires, le prestige et l'efficacite de l'administration dependant directement du resultat de ses expeditions.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre La chanson de geste et l expression de l emotion

Lucrare de licenta despre La chanson de geste et l expression de l emotion
Cuprins

Avant-propos...............1

Caracteristique de l'epoque ; portrait de l'homme medieval..........2
Definition et clasification des emotions...........................16
Le songe dans les chansons de geste..............67

Conclusions................75Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "La chanson de geste et l expression de l emotion". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.