La formation d employes d un hotel

Trimisa la data: 2010-08-09
Materia: Limba Franceza
Pagini: 109
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_S
Lucrare de licenta despre La formation d employes d un hotel
Un plan de formation est transmis pour chaque formation, avec rappel des pre requis, des objectifs et du contenu. Le formateur designe rentre en contact avec le client pour preparer concretement la formation.La formation est dispensee sous forme de cours et de travaux pratiques. A l'issue de la formation, une enquete de satisfaction est remise a tous les participants. Certaines formations se terminent par un test de connaissance des participants.

Un rapport de formation est redige par le formateur et transmis au chef de projet. Ce rapport rend compte du deroulement et du climat de la formation. Il remonte les problemes rencontres ou les reflexions que la formation a suscitees, a prendre en compte pour la suite du projet

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre La formation d employes d un hotel

Cuprins


Ier Chapitre - Concepts Theoriques.........3

IIeme Chapitre - L'hotel Crowne Plaza Bucarest.......24

IIIeme Chapitre - Diagnostique specialise sur la formation professionnelle chez Crowne Plaza Hotel Bucarest.......43

IVeme Chapitre - Proposition pour l'amelioration du programme de formation dans l'hotel Crowne Plaza Bucarest.....85

Resume.........103

Bibliographie........106
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "La formation d employes d un hotel". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.