Le cahier des charges pour le jeu

Trimisa la data: 2010-08-22
Materia: Limba Franceza
Pagini: 95
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mirela_L
Lucrare de licenta despre Le cahier des charges pour le jeu
1)Presentation du jeu
Sur un damier 10x10 de jeu de dames, une case sur deux est utilisable par chaque joueur, les deplacements ont lieu en diagonale et vers le camp adverse et toutes les prises de pions adverses sont obligatoires. Quand aucune prise n'est possible, le joueur choisit le pion qu'il veut faire avancer. En debut de partie, chaque joueur choisit sa couleur de pions et de deplacements. Il en place 10 sur les deux premieres rangees de son camp. Deux joueurs decident de faire une partie simple, c'est-a-dire, sans qu'il y ait la possibilite de A© faire deplacer des dames A>>.

2)Realisation
Ecrire un algorithme et le programme java correspondant qui permet a ces deux joueurs de jouer au jeu de dames. Faire d'abord une version simple, puis une version amelioree qui rejette les propositions de deplacement incorrectes et traite les prises successives dans les quatre directions.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Le cahier des charges pour le jeu

Lucrare de licenta despre Le cahier des charges pour le jeu
Cuprins

1) Le cahier des charges pour le jeu.................2
1)Presentation du jeu..............2
2)Realisation......................2
3) Indications obligatoires................2
2) Ce qui a ete fait.......................2
1) Justification des classes...............2
2) L'algorithme du jeu.....................4
3) Modifications pour la version 2.........15
3) Ameliorations possibles :...............21
4) Annexes...................22
Regles du Jeu de Dame International - Federation Francaise.........22
Quelques illustrations.....................25
Explication du choix des tests de direction de la methode coupObligatoire().............26
CURRICULUM VITAE..............27
Le Diagramme UML du Jeu de Dames...........32
Le code commente..............33
Jeu de dames deuxieme version..............45
Captures d'ecran du programme :............59

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Le cahier des charges pour le jeu". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.