Leadershipul comunitar in administratia publica locala

Trimisa la data: 2009-07-23 Materia: Administratie Publica Pagini: 102 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Stefan_S
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Leadershipul comunitar in administratia publica locala
Un lider poate fi definit ca "fiind cineva care ocupa o pozitie in cadrul unui grup, influenteaza pe altii in functie de asteptarile pozitiilor ocupate si coordoneaza si directioneaza grupul pentru atingerea scopurilor propuse" . Leadershipul de echipa poate fi considerat o extensie a definitiei de mai sus: proces de influentare reciproca manifestat intre un lider si cei care il urmeaza pentru a atinge scopuri specifice de grup, organizationale si de societate. Liderii adevarati nu se nasc ci se formeaza in timp. Oamenii pot deveni lideri mai eficienti daca doresc cu adevarat acest lucru.

Liderii buni se formeaza de-a lungul unui proces continuu de studiu, educatie, instruire si experienta. Abilitatile specifice leadershipului nu sunt innascute decat in mica masura si de aceea trebuie mereu perfectionate prin munca si studiu. Liderii cei mai buni nu vor inceta niciodata procesul de autoinstruire si studiu.Dificultatea liderului decurge indeosebi din faptul ca el trebuie sa influenteze modalitatea de a procesa informatii a oamenilor-tinta. Pentru ca oamenii sa adopte atitudinile pe care liderul le considera dezirabile, el trebuie sa influenteze moralitatea, afectivitatea, sensibilitatea estetica, posibilitatile de gandire si chiar masculinitatea sau feminitatea celor ce fac obiectul interventiilor sale.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Leadershipul comunitar in administratia publica locala

Lucrare de licenta despre Leadershipul comunitar in administratia publica locala
Cuprins

Introducere...........................................................3

Capitolul I. Comunitatea si administratia publica locala.........................................4

Capitolul II. Aspecte ale leadershipului comunitar.................................................31

Capitolul III. Partea aplicativa...................................84

Concluzii si propuneri...............................................96

Bibliografie................................................99
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Leadershipul comunitar in administratia publica locala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.