Legalitatea internationala a livrarilor supravegheate

Trimisa la data: 2010-12-22
Materia: Drept
Pagini: 79
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eugenia_A
Lucrare de licenta despre Legalitatea internationala a livrarilor supravegheate
Evenimentele consumate dupa 1989 in Estul Europei, pozitia geografica a tarii noastre, intelegerea gresita de catre tot mai multi cetateni a notiunii de democratie, precum si internationalizarea crimei organizate si-au pus puternic amprenta asupra criminalitatii in Romania, tara noastra fiind atrasa tot mai evident in circuitul crimei organizate.
Nu trebuie neglijat nici faptul ca organizatiile mafiote ne dmonstreaza ca sunt mai bine dotate din punct de vedere tehnic, mai abile si mai rafinate in actiunile lor ilegale decat structurile ce incearca sa le contracareze.

Prin urmare crima organizata prezinta un pericol social deosebit. Actiunile ei nu sunt comise de oameni nevoiasi, aflati in disperarea saraciei sau de catre amatori. Dimpotriva, acestia sunt profesionisti, oameni puternici, bogati fara scrupule si fara prejudecati. Rareori mobilurile unor astfel de fapte sunt obtinerea de bunuri sau valori. Cei care organizeaza activitati criminale de o asemenea anvergura subrezesc statul pentru ca erodeaza necontenit institutiile lui fundamentale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Legalitatea internationala a livrarilor supravegheate

Lucrare de licenta despre Legalitatea internationala a livrarilor supravegheate
Cuprins

Introducere....................3

Capitolul I Traficul de droguri................5

Capitolul II Prevederile instrumentelor juridice internationale privind prevenirea si combaterea traficului ilicit de droguri............23

Capitolul III Livrarile supravegheate..........25

Capitolul IVConventia internationala privind prevenirea si combaterea traficului ilicit de droguri,referitor la livrarile supravegheate......................41

Capitolul V Informare si evaluare............70

Capitolul VI Coordonare inter-institutionala..............72

Capitolul VII Resurse financiare.............73

Bibliografie.............75


Concluzii....................56

Bibliografie selectiva...............58
Aspecte ale activitatii practice privind livrarile supravegheate................60Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Legalitatea internationala a livrarilor supravegheate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.