Legislatia in Uniunea Europeana privind protectia mediului

Trimisa la data: 2010-09-08
Materia: Geografie
Pagini: 111
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andra_M
Lucrare de licenta despre Legislatia in Uniunea Europeana privind protectia mediului
Initial, Romania a inregistrat mici progrese in directia armonizarii legislative in domeniul protectiei mediului. Primul progres important a fost inregistrat in decembrie 1995, prin adoptarea Legii cadru pentru protectia mediului, care a introdus principii importante in ceea ce priveste legislatia si politica de protectie a mediului, ca de exemplu principiul " poluatorul plateste".

In urmatorii ani, s-au inregistrat progrese importante in domeniul legislativ prin: adoptarea legislatiei referitoare la evaluarea impactului asupra mediului inconjurator al anumitor programe cu efecte transfrontaliere, a legislatiei privind deseurile periculoase, gropile de gunoi pentru deseuri, deseurile rezultate din ambalaje, transportul deseurilor, apa potabila, apa menajera, poluarea cauzata de substantele periculoase, identificarea spatiilor si a domeniilor care necesita protectie speciala, controlul poluarii industriale, masuri pentru siguranta campurilor nucleare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Legislatia in Uniunea Europeana privind protectia mediului

Lucrare de licenta despre Legislatia in Uniunea Europeana privind protectia mediului
Cuprins

Introducere - Protectia mediului............3

Capitolul I Stadiul actual al recuperarii si valorificarii deseurilor metalice din echipamente electrice si electronice...........6

Capitolul II Legislatia privind recuperarea deseurilor metalice din aparatura electrica si electronica.............15

Capitolul III Proprietati fizice, chimice si mecanice ale materialelor metalice din aparatura si echipamentele eletrice si electronice................31

Capitolul IV Tehnologii de reducere, reciclare, recuperare a deseurilor din aparatura electrica si electronica..................53

Capitolul V Gestiunea si depozitarea deseurilor..........70

Capitolul VI Stadiul actual al cunoasterii bronzurilor cu Aluminiu................78

Bibliografie............111

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Legislatia in Uniunea Europeana privind protectia mediului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.