Locul dreptului european in cadrul disciplinelor de drept

Trimisa la data: 2010-09-29
Materia: Drept
Pagini: 81
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_H
Lucrare de licenta despre Locul dreptului european in cadrul disciplinelor de drept
Aparitia comunitatilor europene nu a avut loc deodata, in urma unei singure intalniri politice Ia nivel inalt sau ca urmare a demersurilor unei singure personalitati marcante a vietii sociale de la jumatatea secolului trecut, ideea Europei unite si necesitatea unei stranse colaborari intre statele din aceasta zona a lumii s-a conturat prin numeroase evenimente si situatii care au aratat ca europenii ar putea avea un destin comun mai bun decat fiecare dintre ei separat, priviti ca natiuni independente si total autonome.

Reconstructia tarilor care au suferit pagube materiale si umane in timpul celui de-al doilea razboi mondial (1939 - 1945) a impus reglementarea unor norme de conduita in plan international (norme de natura politica, monetara, sociala si comerciala). Aceste reglementari s-au concretizat, din punct de vedere tehnico-juridic, in negocierea si semnarea unor conventii internationale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Locul dreptului european in cadrul disciplinelor de drept

Lucrare de licenta despre Locul dreptului european in cadrul disciplinelor de drept
Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I. Locul dreptului european in cadrul disciplinelor de drept................7

Capitolul II Stadiul reglementarii unui drept european al contractelor.............29

Capitolul III. Perspectivele constituirii unui cod european.........37

Capitolul IV. Studiu de caz - conventiile de arbitraj.............56

Concluzii................61

Anexe...........63

Bibliografie.............76

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Locul dreptului european in cadrul disciplinelor de drept". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.