Locul si importanta antrenorului in fotbal

Trimisa la data: 2009-05-29
Materia: Administratie Publica
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Viorel_C
Lucrare de licenta despre Locul si importanta antrenorului in fotbal
Desigur ca despre acest subiect nu am cum sa scriu foarte multe deoarece mi-am inceput de putin timp meseria de antrenor de fotbal, dar din cele vazute la fostii mei antrenori mi-am format o idee despre principalele actiuni pe care trebuie sa le faca un antrenor ca meciul sa se desfasoare in bune conditii.Astfel, cred ca conducerea echipei reprezinta una din activitatile de maxima importanta si raspundere pentru orice antrenor, pentru ca in timpul celor mai aprige dispute, el trebuie sa aiba calmul si luciditatea necesara pentru a observa si analiza actiunile si reactiile propriei echipe, dar si pe cele mai eficiente impuse de situatiile jocului.

Antrenorul trebuie sa - si incurajeze in permanenta jucatorii, mai ales atunci cand gresesc, sa le explice telegrafic ce se intampla pe teren si ce trebuie sa faca pentru a depasi momentele delicate.Modelul meu de antrenor, atat cat am jucat fotbal la "Universitatea" a fost dl. Profesor Uifaleanu, iar de la noi din tara imi place dl. Mihai Stoichita (in viziunea mea este antrenorul viitorului ), iar din strainatate Marcello Lippi si Luis Fernandes.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Locul si importanta antrenorului in fotbal

Lucrare de licenta despre Locul si importanta antrenorului in fotbal
Cuprins

Capitolul I. Introducere Locul si rolul antrenorului in pregatirea fotbalistilor................................3

Capitolul II. Profilul si personalitatea antrnorului de fotbal...................................8

Capitolul III. Munca si activitatea antrenorului de fotbal pentru pregatirea si conceperea lectiei de antrenament...................21

Capitolul IV. Munca si activitatea antrenorului de fotbal pnetru pregatirea competitiei..........................27

Capitolul V. Organizarea cercetarii...............35

Capitolul VI. Incheierea(concluzii si recomandari).....................39

Bibliografie............................56

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Locul si importanta antrenorului in fotbal". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.