Lombosciatica

Trimisa la data: 2010-06-20
Materia: Medicina
Pagini: 36
Comentarii: 1 (citeste)
Autor: Viorel_T
Lucrare de licenta despre Lombosciatica
Etiopatogenia lombo - sciatica este manifestarea nevralgica cea mai des intalnita. Cunoasterea conditiilor etiologice si a mecanismelor patogenice are o deosebita importanta practica atat din punct de vedere al tratamentului curativ cat si al celui profilactic.Varsta. Sciatica apare la indivizii adulti intre 25 - 50 de ani si cu deosebire dupa varsta de 40 de ani.

La copii si la adolescenti rezistenta discului intervertebral este considerabila, deoarece nu s-au produs inca alterarile structurale mentionate. Astfel, traumatismele sau surmenajul functional al regiunii lombo - sacrate nu pot produce leziuni discale sau disco - radiculare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Lombosciatica

Cuprins

I.Definitia bolii.........3

II.Etiopatogenie.........3

III.Simptomatologie......5

IV.Criterii pentru sustinerea diagnosticului......10

V.Diagnostic diferential........12

VI.Evolutia bolii.........13

VII.Pronostic..........13

VIII.Tratament.........13

IX.Cura balneara.........31

Concluzii..........32

X.Bibliografie.........34

Topografia durerii.........35

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Lombosciatica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii
  • Mai e valabilă oferta? Vad ca e din 2010

    elixgroup | 2016-01-17 23:20:16
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.