Mana rigida

Trimisa la data: 2010-06-25
Materia: Medicina
Pagini: 32
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Flavia_R
Lucrare de licenta despre Mana rigida
Prin anamneza se realizeaza primul contact intre bolnav si medic. De aceea, importanta ei depaste simpla valoare a culegerii datelor pur medicale. Ea deschide si calea cunoasterii pacientului sub raport psihologic, social si educational, aspect deosebit de important in alcatuirea programelor de recuperare (mai ales ale celor pe termen lung).

In cazul anchilozei mainii de cauza reumatoida, bolnavul va putea preciza in prima instanta istoria bolii, aratand simptome clinice generale specifice unuia sau altuia din stadiile de evolutie a bolii principale - poliartrita reumatoida. In mod special se va insista asupra descrierii ultimului stadiu de evolutie, stadiu in care apare de regula si compromiterea aproape totala a mainii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Mana rigida

Cuprins

1.Definitie si generalitati........3

2.Etiopatogenie.........4

3.Anatomie patologica......4

4.Simptomatologia..........6

5.Criterii pentru sustinerea diagnosticului.........10

6.Diagnostic diferential......11

7.Evolutia si prognosticul.........11

8.Tratament......13

9. Terapia ocupationala........29

10. Balneoterapia..........30

Bibliografie........31

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Mana rigida". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.