Management calitate - mediu - Politica si obiective in domeniu

Trimisa la data: 2010-07-17
Materia: Management
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dana_A
Lucrare de licenta despre Management calitate - mediu - Politica si obiective in domeniu
W. Edward Deming, a fost preocupat, indeosebi, de intreprinderea statistica a erorilor aparute in procesul de productie. Mult mai tarziu, si anume incepand cu anii '50, aceasta abordare a stat la baza cursurilor pe care Deming le-a tinut in Japonia. Prin activitatea pe care a desfasurat-o, timp de 30 de ani, in domeniul perfectionarii profesionale a lucrarilor din industria japoneza, Deming si-a castigat un prestigiu deosebit. Ca o recunoastere a meritelor sale, Premiul National pentru Calitate, instituit in Japonia in 1951, a primit numele sau. Contributia lui Deming, in domeniul managementului calitatii, a fost recunoscuta in SUA, tara sa de origine, abia incepand cu anul 1980, an in care s-a tras pentru prima data semnalul de alarma in legatura cu progresele spectaculoase ale industriei japoneze.

W. Edward Deming - este considerat "parintele" miscarii moderne in domeniul calitatii, in special datorita succeselor sale repurtate in Japonia. Opera sa este preponderent axata pe metode cantitative de masurare a variabilitatii proceselor, el fiind un as al utilizarii metodelor statistice. Deming pune accentul pe cerintele clientului si pe procesul de fabricatie, insistand pe crearea unei culturi a calitatii ca obiectiv esential al programului pentru calitate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Management calitate - mediu - Politica si obiective in domeniu

Cuprins


Memoriu justificativ.........3

Capitolul I. Drumul catre sisteme integrate...........5

Capitolul II. Sistemul integrat de management..........9

Capitolul III. Sistemul integrat calitate-mediu la S.C. PETRO OIL SA...........13

Capitolul IV. Implementarea sistemului integrat de management calitate-mediu la SC PETRO OIL SA.........24

Bibliografie...........73

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Management calitate - mediu - Politica si obiective in domeniu". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.