Managementul SC Steaua de Mare SA

Trimisa la data: 2010-03-19
Materia: Management
Pagini: 92
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dana_M
Lucrare de licenta despre Managementul SC Steaua de Mare SA
In noul cadru economico-social creat, un element esential in activitatea fiecarei firme il constitue capacitatea sa de cunoastere si perceperea propriei activitati, dar mai ales gradul sau de adaptabilitate la dinamica mediului in care isi desfasoara activitatea.

Analuza diagnostic reprezinta o metoda de cunoastere a potentialului firmei. Conceputa prin analogie cu medicina, analiza diagnostic isi propune sa evidentieze punctele forte, punctele slabe, oportunitatile si pericolele, pornind de la simptomele semnificative, sa identifice cauzele care le-au generat si sa formuleze recomandari pentru valorificarea punctelor forte si a oportunitatilor si pentru eliminarea sau atenuarea punctelor slabe si a pericolelor. Diagnosticul unei companii se impune si atunci cand rezultatele activitatii sunt bune, dar se doreste imbunatatirea lor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul SC Steaua de Mare SA

Cuprins


Introducere............7

Capitolul I.Caracterizarea continutului si metodologiei analizei diagnostic...........9

Capitolul II. Prezentarea S.C. Steaua de Mare S.A.........21

Capitolul III.Analiza comerciala.........25

Capitolul IV.Diagnostic tehnic...........33

Capitolul V.Analiza juridica si sociala.........37

Capitolul VI.Analiza rezultatelor economico-financiar ale S.C.Steaua de Mare S.A.............43

Capitolul VII. Perspectivele de dezvoltare a activitatii S.C. Steaua de Mare S.A..........75

Anexe.............88

Bibliografie.........91

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul SC Steaua de Mare SA". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.