Managementul activitatii de creditare

Trimisa la data: 2010-09-05
Materia: Management
Pagini: 57
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gina_S
Lucrare de licenta despre Managementul activitatii de creditare
In cadrul contractului, trebuie sa se stipuleze foarte clar obligatiile si indatoririle partilor, obiectul contractului, graficul de rambursare, clauze care sa nu poata fi interpretate in cazul in care creditul angajat nu poate fi rambursat de debitor, si banca sa-si poata recupera ratele ramase de achitat pana la stingerea integrala a debitului.

Din punctul de vedere al activitatii bancare, operatiunile de creditare reprezinta componenta cea mai importanta a operatiunilor de plasament, atat din punctul de vedere al volumului de activitate, cat si al participarii acestor categorii de operatiuni la realizarea profitului bancii. Creditul bancar reprezinta inca solutia de baza pentru investitiile agentilor economici, fiind, in esenta, la nivelul economiei romanesti in tranzitie, calea de realizare a restructurarii economice si a relansarii activitatii intreprinderilor romanesti.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul activitatii de creditare

Cuprins


Capitolul I. Creditul si principiile de creditare in economia competitionala.........3

Capitolul II. Caracteristici personale si aptitudini profesionale ale ofiterului de credit ........23

Capitolul III. Analiza economico-financiara a activitatii clientilor- aspect important in activitatea de creditare.......31

Capitolul IV. Aspecte generale privind riscul in activitatea de creditare si politici de management al acestuia.......42

Capitolul V Procedura privind rambursarea creditelor, plata dobanzilor si importanta graficului de rambursare..........43

Concluzii........54

Bibliografie.........57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul activitatii de creditare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.