Managementul activitatii de inspectie fiscala

Trimisa la data: 2010-04-27
Materia: Management
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Iustina_M
Lucrare de disertatie despre Managementul activitatii de inspectie fiscala
Infiintarea unui departament cu sarcini de control in domeniul financiar a fost posibila datorita faptului ca statul dispunea de un sistem de prevederi legale, Regulamentrul Organic, care stabilea atat sarcinile si raspunderile personalului mangajat in activitatea bugetara si fiscala, cat si obligativitatea introducerii sistemului de evidenta contabila, instructiuni de utilizare a documentelor de evidenta, ca si a unor proceduri de control si descarcare de gestiuni a conturilor de venituri si cheltuieli.

Adunarea obsteasca ordinara avea doua modalitati de operare: "sau inainta socotelile trimite spre cercetare unei comisii compusa de madularele sale sau le cerceta de fata cu toti, iar rezultatul cercetarii era adus la cunostinta domnitorului".In Moldova, activitatea de control prezenta anumite particularitati in sensul ca, inainte de a fi prezentate adunarii obstesti, situatiile financiare ale anului expirat erau verificate de un alt organism distinct, numit Sfatul Administrativ.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul activitatii de inspectie fiscala

Cuprins


1. Controlul fiscal - prezentare, concepte, obiective, functii, forme de realizare...........3

2. Modalitati si metode de efectuare a controlului fiscal.......22

3. Studiu de caz : Inspectia fiscala partiala efectuata la solicitarea organului de urmarire penala...........44

4. Concluzii, propuneri, recomandari.........79

5. Bibliografie...........81

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul activitatii de inspectie fiscala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.