Managementul activitatii societatii comerciale

Trimisa la data: 2009-09-08
Materia: Management
Pagini: 72
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Robert_Pe
Lucrare de licenta despre Managementul activitatii societatii comerciale
Influenta factorilor juridici se manifesta atat in ceea ce priveste constituirea firmelor - Legea 31/1990 cu privire la societatile comerciale este principalul act normativ in acest domeniu - cat si in functionarea si dezvoltarea lor. Sunt reglementate prin acte normative specifice organismele de management participativ al regiilor autonome si societatilor precum si componenta lor. Dar ceea ce este foarte important, o multitudine de alti factori ai mediului ambiant (economici, de management, tehnici si tehnologici, politici, etc.)

Isi exercita impactul prin intermediul unor acte normative, al unor reglementari din care se detaseaza legea salarizarii, legea investitiilor de capital strain, legile din domeniul preturilor, tarifelor, creditarii si impozitarii, legea invatamantului, legea cercetarii - dezvoltarii, legea finantelor publice ori legea cu privire la organizarea ministerelor. Ca atare, factorii juridici pot fi abordati ca un corolar al celorlalte categorii de factori ai mediului ambiant, facilitand sau impiedicand actiunea acestora.Sarcina managementului firmelor este de a gasi cele mai adecvate modalitati organizatorice, informationale, decizionale, de a concepe si promova un instrumentar managerial eficace pentru adaptarea permanenta a acestora la experientele mediului , aflat intr-o continua transformare si evolutie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul activitatii societatii comerciale

Lucrare de licenta despre Managementul activitatii societatii comerciale
Cuprins

Introducere..............................................3

Capitolul I. Extinderea activitatii unei firme.....................7
1.1 Motivatia extinderii activitatii.............................7
1.2 Dezvoltarea organica a firmei....................................8
1.3. Prezentarea implicatiilor financiare ale extinderii activitatii..................................19

Capitolul II. Managementul financiar contabil la Societatea
T.H.R. Marea Neagra S.A......................................34
1.1 Prezentarea societatii......................................43
2.2 Situatia economico-financiara la data de 31.12.2005..............................................36
2.3. Analiza managementului financiar............................39

Capitolul III. Metode de genrare a ideilor, solutionarea creativa a problemelor in management....................................55
1.1 Metode de generare a ideilor, solutionarea creativa a problemelor in management.........................................................55
3.2 Solutionarea creativa a problemelor in management................59
3.3 Solutionarea creativa a problemelor..............................61

Concluzii...........................................67

Bibliografie..............................................70

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul activitatii societatii comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.