Managementul activitatiilor logistice ale societatii Distrigaz Sud

Trimisa la data: 2010-09-16
Materia: Management
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Tatiana_A
Lucrare de licenta despre Managementul activitatiilor logistice ale societatii Distrigaz Sud
Nucleul politicii de marketing este strategia de piata, care vizeaza insasi finalitatea activitatii intreprinderii privita in ansamblul ei.
Prin strategia de piata se stabileste in mod sintetic raportul dintre intreprindere si mediul ambiant, pozitia pe care intreprinderea trebuie sa si-o asigure in interiorul mediului pentru a-si realiza obiectivele in conditiile unei eficiente corespunzatoare.

"O strategie de piata adecvata este aceea conform careia, intreprinderea face o selectie corecta a segmentelor spre care isi concentreaza eforturile de marketing, carora li se adreseaza cu produsul potrivit, pe care-l ofera in cel mai potrivit loc, la pretul potrivit si insotit de o promovare corespunzatoare, urmarind sa-si realizeze astfel obiectivele stabilite pentru o anumita perioada. Sfera de produse si de piete, vectorul de crestere si avantajul competitiv formeaza tripticul prin care se poate caracteriza drumul intreprinderii spre mediul inconjurator pentru realizarea obiectivelor stabilite" .

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul activitatiilor logistice ale societatii Distrigaz Sud

Cuprins

Introducere........3

Capitolul I Politica de marketing - un "stil " propriu de abordare si rezolvare a problemelor firmei .........4

Capitolul II Prezentarea generala a S.C. "Distrigaz Sud" S.A. Bucuresti...........24

Capitolul III Analiza principalelor activitati din cadrul S.C. "Distrigaz Sud" S.A. Bucuresti ......31

Capitolul IV Mediul extern al S.C. "Distrigaz Sud" S.A. Bucuresti..........49

Capitolul V Elaborarea politicilor de marketing la S.C. "Distrigaz Sud" S.A. Bucuresti ........61

Concluzii si propuneri........77

Bibliografie..........78

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul activitatiilor logistice ale societatii Distrigaz Sud ". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.