Managementul aprovizionarii si desfacerii

Trimisa la data: 2010-08-23
Materia: Management
Pagini: 97
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luigi_Fa
Lucrare de licenta despre Managementul aprovizionarii si desfacerii
Avand ca obiect satisfacerea cererilor utilizatorilor, functia de achizitii este responsabila de toate contractele care implica efectuarea cheltuielilor pentru procurarea de bunuri si servicii necesare intreprinderilor (materii prime, materiale, subansamble, furnituri, piese, produse finite, servicii etc.). desi, in mod curent, personalul de achizitie nu este implicat in procesul de procurare a unor subansamble sau materiale noi, sofisticate, firmele ar trebui sa aloce mai multi bani pentru pregatirea acestuia, in vederea cresterii profesionalismului sau pentru a negocia si selecta si astfel de oferte.

Tocmai pentru a facilita un astfel de demers, specialistii recomanda elaborarea si utilizarea unui "manual al cumparatorului/achizitorului", in care sa se prevada principiile si procedurile care trebuie respectate, in orice situatie de cumparare, manual conceput ca un document unic, care sa contina toate indicatiile referitoare la exercitarea activitatii de cumparare, in cadrul functiei de achizitie. Acest manual va avea rolul de a explica principiile dupa care trebuie sa se ghideze agentii de cumparare in activitatea lor zilnica, principii in randul carora se detaseaza urmatoarele :

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul aprovizionarii si desfacerii

Lucrare de licenta despre Managementul aprovizionarii si desfacerii
Cuprins

Capitolul I. Continutul si semnificatia conceptului de management al aprovizionarii si defacerii...................................3

Capitolul II. Oragnizarea si conducerea activitatii de aprovizionare si furnizare.................................12

Capitolul III. Functia de achizitie.............................18

Capitolul IV. Comportamentul de achizitie al firmei...................22

Capitolul V. Strategia aprovizionarii materiale...................28

Capitolul VI. Functia de vanzare............................37

Capitolul VII. Strategia activitatii de desfacere-vanzare........................46

Capitolul VIII. Politici de marketing...........................82

Capitolul IX. Implementarea lantului de aprovizionare-livrare........................92

Bibliografie.......................................97

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul aprovizionarii si desfacerii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.