Managementul calitatii in Romania

Trimisa la data: 2010-04-23
Materia: Management
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_N
Lucrare de licenta despre Managementul calitatii in Romania
Principiile TQM exprima ideile de baza, teza pe care se fundamenteaza acest sistem de management si sunt rezultatul experientei insusite in perioada care a trecut de la ultima editie ISO din 1994.
Specialistii au si in acest caz puncte de vedere relativ diferite. J. Juran formuleaza urmatoarele principii: orientarea spre client, competitivitate, imbunatatirea continua a calitatii, internalizarea relatiilor client-furnizor, implicarea conducerii de varf.

G. Merli aseaza la baza TQM principiile: satisfacerea clientilor, calitatea pe primul plan, implicarea intregului personal, imbunatatirea continua.Analizand si alte opinii se constata totusi ca majoritatea specialistilor sunt de acord cu urmatoarele principii: orientarea spre client, calitatea pe primul plan, accentul pe prevenire, internalizarea relatiilor client-furnizor, implicarea intregului personal, imbunatatirea continua si implicarea conducerii de varf, care asigura operationalizarea tuturor acestor principii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul calitatii in Romania

Cuprins


Introducere...............3

Capitolul I. Managementul calitatii totale.........3

Capitolul II. Sistemul de management al calitatii.........15

Capitolul III. Instrumente aplicate in managementul calitatii........30

Capitolul IV. Politicile si normele privind certificarea calitatii.........42

Capitolul V. Practici si politici vizand managementul calitatii aplicate la SC "Five Continents Group" SRL.........52

Concluzii..........75

Anexa.........78

Bibliografie..........79

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul calitatii in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.