Managementul dotarii cu utilaje performante in telecomunicatii

Trimisa la data: 2009-09-29
Materia: Telecomunicatii
Pagini: 143
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marina_R
Lucrare de licenta despre Managementul dotarii cu utilaje performante in telecomunicatii
Fiecare guvern decide daca telecomunicatiile trebuie sa fie exploatate integral de stat, controlate in totalitate sau in parte de sectorul privat, daca ele trebuie sa fie exploatate pe baza de monopol sau daca se admite concurenta. Aceste decizii guvernamentale nu trebuie sa afecteze eficacitatea intreprinderilor de telecomunicatii. Cea mai mare parte a retelelor de telecomunicatii au inceput sa fie exploatate sub conducerea unui departament din conducerea de stat, adesea in asociatie cu alte sectoare de activitate, precum transporturile si turismul.

In majoritatea tarilor, telecomunicatiile constituie adevarate intreprinderi nationale; veniturile realizate, care se varsa la bugetul de stat, reprezinta adesea procentaje importante. Deciziile de a introduce sau nu o tehnologie noua in reteaua unei tari au consecinte asupra finantarii, aprovizionarii, comercializarii, personalului, scolarizarii etc; echipamentele moderne de telecomunicatii necesita mai putin personal decat era necesar pentru echipamentele vechi; esential este insa faptul ca personalul trebuie sa fie pregatit mai competent.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul dotarii cu utilaje performante in telecomunicatii

Cuprins

Capitolul I. Cosideratii genrale cu privire la dezvoltarea telecomunicatiilor in Romania si in lume.............................3

Capitolul II. Analiza tehnico - economica a Directiei de Telecomunicatii Ialomita in perioada 1998 - 1999.......................................31

Capitolul III. Modalitati de retehnologizare si modernizare a echipamentelor la romtelecom Ialomita.................................80

Capitolul IV. Implicatiile modernizarii si retehnologizarii asupra activitatii economice...............................................107

Concluzii.......................................................135

Glosar(Dictionar de termeni tehnici)..............................137

Bibliografie.....................................................142


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul dotarii cu utilaje performante in telecomunicatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.