Managementul drepturilor salariale

Trimisa la data: 2009-05-13
Materia: Management
Pagini: 59
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Tudor_E
Lucrare de licenta despre Managementul drepturilor salariale
Desi performanta - ca si vechimea - este adesea considerata drept criteriu de crestere a salariului, ea poate fi abordata si ca un criteriu de determinare a salariilor specifice. In acest caz, trebuie evaluata performanta sau avansate anumite ipoteze cu privire la aceasta. Astfel, este necesar sa se stabileasca o regula dupa care nivelul actual al salariului unui individ sa fie o reprezentare corecta a nivelului de performanta, insa este posibil ca o astfel de regula sa se dovedeasca falsa.

Puterea individuala de negociere.Nivelul general al salariilor poate fi modificat in favoarea anumitor indivizi, ca urmare a fortei pe care acestia o au in raport cu managerii, mai exact, ca urmare a capacitatii si puterii individuale de a-si negocia salariul. In sportul profesionist acest principiu este recunoscut si, in multe cazuri, sunt angajati specialisti care sa se ocupe de astfel de negocieri. In acest context, potentialul sau experienta indivizilor sunt cu siguranta importante. Intervine si aspectul legat de oferta si cererea de anumiti sportivi.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul drepturilor salariale

Lucrare de licenta despre Managementul drepturilor salariale
Cuprins

Capitolul I. Managementul remuneratiei......................3

Capitolul II. Prezentarea generala a SC Alex Comp Srl ..................23

Capitolul III. Resursele umane si compartimentul de resurse umane la Alex Comp.........................27

Capitolul IV. Salarizarea la Sc Alex Comp Srl Galati ..................37

Capitolul V. Cheltuieli privind salarizarea personalului................49

Concluzii...............................56

Bibliografie...............58
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul drepturilor salariale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.