Managementul forestier in parcuri

Trimisa la data: 2010-10-21
Materia: Geografie
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Roxana_M
Lucrare de licenta despre Managementul forestier in parcuri
Din punct de vedere geologic, teritoriul montan se afla in zona externa a flisului din Carpatii Orientali.Formatiunile geologice apartin Neogenului si Paleogenului. Este, de asemenea, caracteristica prezenta stratelor de Hangu, constituite din gresii, mame si intercalatii ale acestora. Gresiile sunt situate sub forma de fasii, constituind limitele bazinetelor hidrografice ale paraielor principale din aceasta zona.
in zona ocupata de Depresiunea Ozanei, formatiile geologice sunt din cuaternar si anume din pleistocen. Substratele sunt alcatuite din nisipuri, pietrisuri si depozite loessoide.

In dealurile subcarpatice sau zona pericarpatica se afla miocenu] subcarpatic, care constituie ultimul val al orogenului carpatic si este format din depozite de argila, mame si gresii.Rocile de solificare au rezultat din formatiile geologice aratate, in urma distrugerii si alterarii (materiale diluviale). Ele au fost transportate gravitational si de apele de siroaie pe versanti cu inclinarea moderata pana la repede. Mai putin se semnaleaza materialele aluviale (ramase pe locul de formare), prezenta lor fiind intalnita pe vesantii slab inclinati sau pe terase plane.Materialul parental fiind constituit din roci relativ moi, usor dezagregabile, a favorizat formarea unor soluri mijlocii profunde si chiar profunde.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul forestier in parcuri

Lucrare de licenta despre Managementul forestier in parcuri
Cuprins

Capitolul I. Scurta descriere a planului.............3

Capitolul II. Descriere.........................8

Capitolul III. Scopul si principalele obiective de management ale parcului forestier Vinatori Neamt...........................41

Capitolul IV. Evaluare.............42

Capitolul V. Concluzii............................. 50

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul forestier in parcuri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.