Managementul grupului

Trimisa la data: 2010-05-30
Materia: Sociologie
Pagini: 44
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marina_A
Lucrare de licenta despre Managementul grupului
De asemenea, intre membrii echipei se manifesta rivalitate si tensiuni mari, fapt pentru care se vor imparti in tabere. Fiecare dintre membri crede ca doar el identifica corect problemele si metodele ce trebuie folosite pentru rezolvare si manifesta ingrijorare referitoare la tensiunile mari si rivalitatea care exista. Ca urmare, vor avea loc numeroase discutii pentru acceptarea punctelor esentiale si care, de multe ori, se termina prin definirea unor obiective nerealiste.

Unit managerul poate contribui cu succes la rezolvarea diferitelor probleme care apar in aceasta etapa, ascultand care sunt problemele membrilor acesteia, furnizand un feedback prin care sa semnaleze ca tine cont de toate punctele de vedere si incercand sa stimuleze oamenii sa lucreze impreuna pentru realizarea scopului comun. UM trebuie sa ofere cat mai multe informatii necesare echipei pentru rezolvarea problemelor.
In aceasta etapa, UM trebuie sa-si folosesca abilitatea de a observa direct evolutia echipei, de a asculta si a vorbi obiectiv.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul grupului

Cuprins

Capitolul I. Definirea conceptului de echipa.......................3
Ce este o echipa?................................4
Factori care determina eficacitatea echipei........................5

Capitolul II. Construirea echipei.................................9
2.1. Etapele construirii echipei.................................9

Capitolul III. Roluri in cadrul echipei................................17

Capitolul IV. Conducerea echipei...................................21
4.1. Motivarea...................................23
4.2. Managementul conflictelor..................................31
4.3 Instrumente specifice managementului echipei........................41

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul grupului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.