Managementul in era de tranzitie

Trimisa la data: 2009-01-13
Materia: Management
Pagini: 61
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Olivia_F
Lucrare de licenta despre Managementul in era de tranzitie
Cercetarea sociala a demonstrat faptul da factorul uman reprezinta o sursa importanta de crestere a profitabilitatii unei organizatii. Modul de derulare a activitatii firmei este influentat in mod direct de starea sistemului social, productivitatea muncii, flexibilitatea si creativitatea membrilor organizatiei in ansamblul ei, capacitatea de a se adapta la schimbarile mediului ambiant. Specialistii americani au infiintat institute de cercetari specializate care sa sprijine managerii din cadrul organizatiei,

Punandu-le la dispozitie programe complexe de dezvoltare sociala, care pot conduce la cresteri ale profitului cu 20-30%. Investitia in factorul uman a devenit cel putin la fel de rentabila ca cea efectuata in tehnica si tehnologie. Nu este intamplator faptul ca in prezent se pune tot mai mult accent pe dezvoltarea functiei social umane a organizatiei. Perfectionarea resurselor umane devine o conditie necesara mentinerii echilibrului in cadrul organizatiei respective.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul in era de tranzitie

Cuprins

Capitolul I. Necesitatea cresterii eficacitatii muncii managerului in perioada de tranzitie.........................................3
I.1 Managerul si rolul lui in procesul tranzitiei.....................7
I.2 Eficacitatea muncii managerului si eficenta firmei............................................12

Capitolul II. Prezentarea SC SIBAREX SA FOCSANI.......................22
II.1 Scurt istoric........................................22
II.2 Obiectul de activitate...................................22
II.3 Subsistemul organizatoric...................................22
II.4 Subsistemul informational...................................35
II.5 Subsistemul metodologic...................................40
II.6 Subsistemul decizional....................................42

Capitolul III. Ancheta asupra activitatii managerului din cadrul SC SIBAREX SA FOCSANI.............................................44
III.1 Prezentarea esantionului...................................44
III.2 Prezentarea chestionarului...................................45
III.3 Analiza informaitiilor obtinute pe baza chestionarului...................................................55
III.4 Concluzii rezultate din analiza 5chestionarului............................................57

Bibliografie...........................................60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul in era de tranzitie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.