Managementul modificarii in perioada informatiei

Trimisa la data: 2010-09-22
Materia: Management
Pagini: 48
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_Io
Lucrare de licenta despre Managementul modificarii in perioada informatiei
Oamenii au nevoie de timp pentru a se obisnui cu schimbarea, dar nu mai e timp. Ritmul schimbarii este in prezent atat de rapid incat firmele se confrunta cu transformari permanente in sfera pietei si trebuie sa reactioneze foarte prompt pentru a supravietui. Multe dintre ele nu reusesc acest lucru. Statisticile arata ca durata medie de viata a unei firme este de 40 de ani si la fel ca in cazul ciclurilor de viata ale produselor, ea se reduce ca urmare a incapacitatii firmei de a se transforma si adapta suficient de repede. Din acest motiv, abordarea schimbarii a devenit in prezent un aspect esential al avantajului concurential.

Necesitatea transformarii este mult mai evidenta acum decat in urma cu cativa ani, cand predominanta era intrebarea "De ce sa tranformam?". In prezent, putini oameni contrazic premisa "transforma sau dispari". Din ce in ce mai des, intra in atributiile oricarui manager sa faca fata schimbarii. Managerii capabili sa produca transformari viabile cunosc in profunzime mediul in care firma isi desfasoara activitatea, precum si principalele amenintari si oportunitati care pot aparea. Daca nu corelam transformarea organizationala cu realitatiile pietei in continua schimbare, nu vom obtine decat ameliorarea de moment, tarandu-se dintr-o criza in alta, restructurand ad infinitum.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul modificarii in perioada informatiei

Lucrare de licenta despre Managementul modificarii in perioada informatiei
Cuprins

1.Introducere..............3

2.Intelegerea procesului schimbarii.............4

3.Crearea unei culturi favorabile schimbarii...........14

4.Anticiparea si invingerea rezistentei la schimbare........23

5.Schimbarea situatiei actuale....................31
comunicarea intensa si procesul decizional al schimbarii..........34

7.Durata, alegerea momentului schimbarii si tranzitia la situatia imbunatatita...............40

8.Concluzii................45

Bibliografie...............48
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul modificarii in perioada informatiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.