Managementul personalului angajat in cadrul unui hotel

Trimisa la data: 2010-02-27
Materia: Management
Pagini: 98
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_R
Lucrare de licenta despre Managementul personalului angajat in cadrul unui hotel
Studiul circulatiei turistice prezinta o importanta deosebita pentru toate unitatile de cazare. Este necesar ca acestea sa analizeze in permanenta dimensiunea circulatiei turistice pentru a cunoaste schimbarile inregistrate in ceea ce priveste cererea cat si pentru a previziona evolutia ei viitoare.Volumul circulatiei turistice se exprima cu ajutorul unor indicatori specifici, numiti indicatorii circulatiei turistice. acestia "exprima cererea reala sub diferite aspecte, dar uneori si pe cea potentiala sau chiar relatia cerere - oferta" .

Pentru ca informatiile oferite de indicatori sa fie concludente, studiul acestora trebuie sa se realizeze pe parcursul a mai multi ani consecutivi, atat in marimi absolute cat si in marimi relative.
In continuare este prezentata circulatia turistica in cazul hotelului Alutus Rm. Valcea prin prisma urmatorilor indicatori: numar turisti, numar innoptari, numar camere ocupate, durata medie a sejurului, gradul de ocupare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul personalului angajat in cadrul unui hotel

Lucrare de licenta despre Managementul personalului angajat in cadrul unui hotel
Cuprins

Introducere..................................3

Capitolul I. Prezentare de ansamblu a SC Alutus SA Rm. Valcea.............................................4
Repere istorice.............................................4

Capitolul II. Elemente teoretico- metodologice privind managementul
resurselor umane........................................29
2.1. Evolutia si continutul managementului resurselor umane................................29

Capitolul III. Managementul resurselor umane in cadrul hotelului Alutus Rm. Valcea.............................................48
3.1. Aspecte ale conducerii personalului in SC Alutus SA..............48
3.2. Organizarea si functionarea hotelului Alutus Rm. Valcea...............................................50

Capitolul IV. Propuneri de perfectionare a managementului resurselor
umane in cadrul hotelului Alutus Rm. Valcea........................76
4.1. Aspecte pozitive si aspecte negative ale managementului resurselor umane in cadrul hotelului Alutus Rm. Valcea.........................76
4.2. Propuneri de imbunatatire a managementului resurselor umane in cadrul hotelului Alutus Rm. Valcea...................................81

Concluzii............................................86

Bibliografie........................................96

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul personalului angajat in cadrul unui hotel". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.