Managementul prin costuri

Trimisa la data: 2010-09-17
Materia: Management
Pagini: 59
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniela_C
Lucrare de licenta despre Managementul prin costuri la S.C. "DOCEX-PROD" S.R.L. Cluj-Napoca
Activitatea de baza a firmei o constituie fabricarea si comercializarea produselor de patiserie pentru satisfacerea nevoilor populatiei prin intermediul pietei. Pentru realizarea acestui lucru, ea trebuie sa-si asigure resursele de productie necesare: capitalul tehnic fix (echipamentele de productie) materiile prime si materialele, mana de lucru. Acesta este primul studiu al fluxului sau material si financiar, dupa care urmeaza combinarea factorilor in cadrul procesului nemijlocit de productie (producerea si ambalarea) si apoi transportul la unitatile de comercializare.

Firma este intr-un anumit sens o unitate economica integrata, deoarece procuce si tot ea comercializeaza produsele finite. La aceasta se adauga faptul ca firma are un numar de 2 unitati proprii de comercializare a produselor de patiserie precum si un parc auto propriu cu ajutorul caruia asigura transportul materiilor prime cat si a produselor finite la unitatile de desfacere.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul prin costuri

Cuprins


Introducere.......3

Capitolul I Situatia firmei..........4

Capitolul II Managementul prin costuri.............. 10

Capitolul III Managementul prin costuri in functie de nivelul cheltuielilor variabile in evolutia lor reala........15

Capitolul IV Analiza pragului de rentabilitate prin abordarea unor procedee functionale.......38

Concluzii si propuneri.......58

Bibliografie.........59

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul prin costuri ". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.