Managementul programelor - Aprecierea si verificarea reusitei programului

Trimisa la data: 2010-11-03
Materia: Management
Pagini: 340
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_S
Lucrare de licenta despre Managementul programelor - Aprecierea si verificarea reusitei programului
Estimarea analoaga, care mai este numita si estimare top-down, este o forma de utilizare a parerilor de experti. Cu aceasta tehnica, veti folosi durata reala a unei activitati similare finalizata pentru un proiect anterior pentru a determina durata activitatii curente - asta daca informatia a fost documentata si stocata impreuna cu informatiile legate de proiectul anterior. Aceasta tehnica este foarte utila atunci cand activitatile anterioare pe care le comparati sunt cu adevarat similare activitatii pe care o estimezi si nu doar par a fi similare. Si veti dori ca oamenii care lucreaza la aceasta estimare sa aiba experienta in astfel de activitati.

Tehnicile de estimare top-down sunt de asemenea utilizate pentru a estima durata totala a proiectului. Cel mai bun mod de a gandi tehnicile top-down este sa priviti estimarea ca un intreg. Ganditi-va ca sunteti pe un varf de munte de unde puteti privi intreaga imagine de ansamblu, mai degraba decat toti itemii individuali care construiesc imaginea. De exemplu, hai sa mergem inapoi la exemplul cu varuirea casei. Veti compara un proiect anterior de varuire a casei cu cel curent pentru case similare ca marime si cu vopsea de aceeasi calitate. Primul proiect de varuire a casei poate fi folosit pentru a estima durata proiectului pentru cea de-a doua varuire din cauza similaritatilor dintre cele doua.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul programelor - Aprecierea si verificarea reusitei programului

Cuprins

Capitolul I Ce este un proiect ?..........3

Capitolul II Initierea proiectului........32

Capitolul III Crearea unei diagrame de proiect..........58

Capitolul IV Definirea ariei de cuprindere si WBS.......83

Capitolul V Planificarea si estimarea resurselor........106

Capitolul VI Stabilirea controlului asupra planificarii proiectului............137

Capitolul VII Elaborarea unui plan de proiect.........194

Capitolul VIII Masurarea si controlul performantelor proiectului.....230

Capitolul IX Controlul schimbarii............265

Capitolul X Incheierea proiectului..........297

Capitolul XI Responsabilitatea profesionala..........316

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul programelor - Aprecierea si verificarea reusitei programului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.