Managementul proiectelor de constructii si posibilitatile de perfectionare a acestuia

Trimisa la data: 2010-08-04
Materia: Management
Pagini: 69
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florentina_L
Lucrare de licenta despre Managementul proiectelor de constructii si posibilitatile de perfectionare a acestuia
Constituirea unei organizatii profesionale a managerilor de proiect constituie de asemenea o necesitate. Aceasta ar putea purta denumirea AMPROM - Asociatia Managerilor de Proiect din Romania si ar fi necesar sa editeze o serie de publicatii de specialitate, sa organizeze conferinte, sa faciliteze participarea membrilor la conferinte de profil internationale. Pentru a avea cu adevarat valoare si pentru a fi racordata la realitatile curente ale domeniului aceasta ar fi necesar sa indeplineasca o serie de conditii calitative care sa-i permita afilierea la organizatii internationale cum sunt CIOB - Chartered Intitute of Building sau PMI - Project Management Institute.

Certificarea managerilor de proiect si a firmelor care furnizeaza servicii de management al proiectelor ar trebui realizata, in opinia noastra, de catre un consortiu specializat non-profit alcatuit dintr-o organizatie profesionala a managerilor de proiect, o organizatie patronala reprezentativa din ramura constructii: ARACO - Asociatia Antreprenorilor de Constructii din Romania si institutii academice care dispun de specialisti in domeniu: Academia de Studii Economice, Universitatea Tehnica de Constructii).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul proiectelor de constructii si posibilitatile de perfectionare a acestuia

Cuprins


Introducere............3

1. Utilizarea metodei de diagnosticare si perfectionare a managementului proiectelor MProPerf.........5

2. Profesionalizarea managerilor de proiect.........26

3. Introducerea contractelor de management de proiect.........30

4. Elaborarea manualului de proceduri pentru managementul proiectelor.........45

5. Intarirea si dezvoltarea competentelor personalului in domeniul managementului proiectelor prin intermediul programelor de formare si perfectionare profesionala...........46

6. Imbunatatirea managementului informatiei in cadrul proiectelor de constructii.........57

7. Utilizarea unor metode adecvate pentru managementul riscurilor.....59

Bibliografie................69

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul proiectelor de constructii si posibilitatile de perfectionare a acestuia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.