Managementul proiectelor de investitie in cadrul societatilor pe actiuni

Trimisa la data: 2013-08-09 Materia: Management Pagini: 38 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: florin muntean
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Managementul proiectelor de investitie in cadrul societatilor pe actiuni
Actualitatea temei. Din cele mai vechi timpuri, problema riscurilor, a incertitudinii si asigurarii in fata riscului a preocupat lumea specialistilor din diverse domenii de activitate. De altfel risc si incertitudine au existat intotdeauna pentru societatile comerciale, banci, institutii financiare, pentru persoane fizice sau alte persoane juridice. Riscul se gaseste astazi si in centrul afacerilor bancare. Gestionarea riscurilor este functia cheie a bancilor moderne axate pe activitatea de piata.

Riscul se defineste drept un element incert, dar posibil, ce apare in permanent in procesul evenimentelor tehnice, umane, sociale, politice, reflectand variatiile distribuirii rezultatelor posibile, probabilitatea de aparitie cu valori subiective si obiective, avand efecte posibil pagubitoare si ireversibile. Notiunea de risc mai poate fi definita ca un angajament care poarta o incertitudine, datorita probabilitatii de castig sau pierdere. Termenul incertitudine este utilizat pentru a desemna capacitatea limitata a cunostintelor noastre, fie ca aceasta limitare provine din nedeterminare, fie din caracterul aproximativ al informatiilor existente la un moment dat.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Managementul proiectelor de investitie in cadrul societatilor pe actiuni

Cuprins

Introducere.....................................3

Capitolul I. Consideratii teoretice privind managementul riscului de proiect.....................................5
1.1. Managementul proiectelor si riscurilor in proiecte.....................................5
1.2. Managementul riscurilor bancare si de credit.....................................8
1.3. Managementul riscurilor bancare in finantarea proiectelor.....................................11

Capitolul II. Studiu de caz privind managementul riscului bancar in finantarea proiectelor de investitii pe exemplul "Reamenajare zona peninsulara Constanta".....................................20
2.1.Prezentarea si managementul proiectului de investitii.....................................20
2.2.Surse de finantare a proiectului.....................................24
2.3.Managementul riscului bancar in finantarea proiectului de investitii.....................................26

Concluzii si recomandari.....................................30

Bibliografie.....................................32

Anexe.....................................33
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul proiectelor de investitie in cadrul societatilor pe actiuni". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.