Managementul proiectelor in constructii

Trimisa la data: 2009-08-18
Materia: Constructii
Pagini: 124
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Olivia_P
Lucrare de licenta despre Managementul proiectelor in constructii
Managerul logisticii este responsabil cu asigurarea resurselor materiale necesare proiectului de constructii. Acesta tine evidenta livrarilor, furnizorilor, stocurilor, coordonandu-si activitatea cu seful de santier.
Administratorul contractului raspunde de intocmirea tuturor documentelor oficiale, tine evidenta modificarilor solicitate de client, a facturilor emise, a reclamatiilor si aspectelor legale ale contractului de antrepriza. De asemenea, poate fi utilizat si ca arhivar al documentelor proiectului.

Managerul resurselor umane este responsabil cu asigurarea fortei de munca necesara proiectului. Acesta poate proceda la recrutari din cadrul firmei (in principal) sau din afara acesteia (daca specificul proiectului sau situatia incadrarii cu personal a firmei o solicita). Pentru proiecte de dimensiuni mai mici atributiile sale pot fi preluate de managerul proiectului. Asistentul managerului proiectului este responsabil de relatiile cu subantreprenorii, procesarea informatiilor legate de proiect si realizarea sarcinilor de secretariat. Pentru proiecte de dimensiuni mai mici atributiile sale pot fi preluate de administratorul contractului.
In afara acestor posturi de conducere se vor adauga altele, corespunzatoare inginerilor, tehnicienilor, functionarilor si muncitorilor aflati in subordinea acestor manageri.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul proiectelor in constructii

Cuprins

Capitolul I. Structuri organizatorice pentru managementul proiectelor de constructii....................................3
1.1. Forme de organizare.................................4
1.2. Proiecte cu mai multi manageri de proiect........................8
1.3. Alegerea unei forme de organizare............................9
1.4. Organizarea echipei de proiect............................11
1.5. Matricea responsabilitatilor...........................13
1.6. Descompunerea orientata pe scop a proiectului....................15

Capitolul II. Continutul managementului proiectelor de constructii.................................17
2.1. Faza de initiere a proiectului........................18
2.2. Faza de implementare a proiectului.............................48

Capitolul III. Viitorul productiei si al managementului proiectelor de constructii. Directii de cercetare viitoare.........................96
3.1. O noua filozofie de productie in domeniul constructiilor.....................................106
3.2. Viitorul managementului proiectelor in constructii.............................................111
3.3. Directii de cercetare viitoare...............................122

Bibliografie..................................................123

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul proiectelor in constructii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.