Managementul protectiei muncii intr-o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-10-29
Materia: Administratie Publica
Pagini: 140
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ana_D
Lucrare de licenta despre Managementul protectiei muncii intr-o societate comerciala
Carcasele si ingradirile de protectie fac inaccesibila zona periculoasa si asigura o protectie permanenta. Toate instalatiile si mecanismele motoare ale masinilor (roti dintate, arbori, curele etc.) trebuie sa fie protejate astfel incat muncitorul sa nu poata veni accidental in contact cu ele. Aceasta protectie se realizeaza fie prin amplasarea acestor organe in interiorul batiului sau corpului masinii, fie prin carcase sau ingradiri de protectie. Organele de pornire ale masinilor sunt prevazute cu ingradiri de protectie, pentru a impiedica pornirea accidentala.

Ingradirile de protectie pot fi continue sau sub forma de retea, in functie de organele masinii care se protejeaza si de felul lucrarii. Organele masinii care trebuie supravegheate in timpul lucrului sau cele care degaja caldura se protejeaza cu ingradiri din plasa de sarma sau cu carcase prevazute cu gauri pentru circulatia aerului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul protectiei muncii intr-o societate comerciala

Cuprins


Capitolul I. Prezentarea generala a santierului naval Damen Galati.............3

Capitolul II. Managementul protectiei muncii in Romania problema de stat..........34

Capitolul III. Comunicarea, cercetarea, inregistrarea, raportarea si evidenta unui accident de munca la santierul naval din Damen Galati...........72

Capitolul IV. Concluzii si propuneri.................119

Bibliografie................139


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul protectiei muncii intr-o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.