Managementul resurselor umane in cadrul organizatiei - Functia de personal

Trimisa la data: 2010-06-17
Materia: Resurse Umane
Pagini: 106
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_B
Lucrare de licenta despre Managementul resurselor umane in cadrul organizatiei - Functia de personal
Functiunea de personal cuprinde 11ansamblul proceselor care au loc in cadrul organizatiei prin care se asigura resursele umane necesare, precum si utilizarea, dezvoltarea si motivarea acestora. Activitatile acestei functiuni materializeaza latura umana a procesului managerial.In realizarea acestor activitati trebuie sa se asigure in permanenta un echilibru intre interesele salariatilor pe de o parte si obiectivele si rezultatele organizatiei pe de alta parte, avand in vedere faptul ca dezechilibrele pot genera nemultumiri, sau conflicte care, de regula, provoaca pierderi insemnate.

In conditiile tranzitiei la economia de piata sunt necesare multiple actiuni in directia perfectionarii activitatilor de personal, pe mai multe planuri:Motivarea complexa a personalului in vederea unor eforturi si rezultate superioare; Perfectionarea pregatirii personalului, mai ales a celui managerial si de specialitate, pentru a intelege si actiona eficient in noile conditii ale perioadei de tranzitie;

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul resurselor umane in cadrul organizatiei - Functia de personal

Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I Managementul resurselor umane in cadrul organizatiei...............5

Capitolul II Functia de personal...............18

Capitolul III Analiza principalelor rezultate economico-financiare la S.C. STIVITEX S.R.L. ROMANIA............54

Capitolul IV Analiza diagnostic a resurselor umane la S.C STIVITEX SRL............77

Capitolu V Propuneri de perfectionare a managementului resurselor umane la S.C STIVITEX SRL................93

Concluzii.............104

Bibliografie..........105

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul resurselor umane in cadrul organizatiei - Functia de personal". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.