Managementul resurselor umane in intreprinderile romanesti - studiu diagnostic

Trimisa la data: 2010-07-18
Materia: Management
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ileana_Da
Lucrare de licenta despre Managementul resurselor umane in intreprinderile romanesti - studiu diagnostic
Organizatiile asteapta in general doua lucruri de la personalul lor: participare si eficacitate. Obiectivul participare se refera la asigurarea necesarului de personal prin angajarea si pastrarea oamenilor in cadrul firmei. Al doilea obiectiv major, eficacitatea fortei de munca, se refera la capacitatea acesteia de a realiza munca ceruta de
organizatie.

Intre cele doua obiective exista o legatura stransa de interdependenta. Cu cat angajatii raman mai mult intr-un post experienta lor creste si devin mai capabili sa efectueze sarcinile postului. Cu cat devin mai capabili la locul de munca cu atat satisfactia lor si sansele de a ramane pe posturile respective creste.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul resurselor umane in intreprinderile romanesti - studiu diagnostic

Lucrare de licenta despre Managementul resurselor umane in intreprinderile romanesti - studiu diagnostic
Cuprins

Capitolul I.1. Managementul resurselor umane: cadrul conceptual, elemente de baza...............3

Capitolul I.2. Principalele caracteristici organizationale si evaluarea eficientei MRU..................28

Capitolul I.3. Departamentul de resurse umane: factorii care influenteaza procesul de evaluare a eficientei managementului resurselor umane.............37

Capitolul I.4. Importanta MRU.............41

Capitolul I.5. Principalel tendinte in MRU si implicatiile acestora in procesul de evaluare a eficientei MRU..............41

Capitolul I. 6. Studiu diagnostic privind MRU in intreprinderile romanesti................45
6.1. Factorii externi...........46
6.1.1. Situatia economiei romanesti in perioada 1990-2000..........46
6.1.2. Evolutia principalilor indicatori macroeconomici in perioada 1990-2000..............48
6.1.3.Situatia intreprinderilor romanesti in perioada 1997-1999.......54

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul resurselor umane in intreprinderile romanesti - studiu diagnostic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.