Managementul rezervelor cultural turistice la nivel rural

Trimisa la data: 2009-12-03
Materia: Management
Pagini: 95
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Sorin_P
Lucrare de licenta despre Managementul rezervelor cultural turistice la nivel rural
Tour-operatorii pot fi considerati angrosistii industriei turistice. Produsul lor, care este mai degraba un serviciu decat o marfa tangibila, este pachetul de servicii (sau tour-ul impachetat). Tour-operatorii ofera servicii de transport, cazare in hotel si transfer la si de la aeroport. Turistul plateste un pret mai mic pentru acest pachet decat daca incearca sa faca toate aceste aranjamente pe cont propriu. In plus, la caracteristicile de baza, pachetul de servicii cuprinde si servicii de divertisment, plimbari, inchirieri masini si alte servicii.

Primul tour, in acceptiunea moderna a fost realizat de Thomas Cook in 1841. Cook a oferit pachete de servicii in intreaga lume, ideea castigand teren foarte repede, nu numai in Anglia, dar si in alte tari europene si in SUA. Firma lui Thomas Cook a ramas o putere in industria calatoriilor, in ciuda numeroaselor schimbari in structura proprietatii. Principalul sau rival a fost si este compania "American Express". Cele doua companii functioneaza ca angrosisti de servicii si ca agentii de voiaj detailiste; aceasta inseamna ca vand servicii pe care le distribuie direct publicului, prin propriile lor filiale si agentii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul rezervelor cultural turistice la nivel rural

Cuprins

Introducere................................................3

Cuvant inainte...............................................4

Capitolul I. Turismul - fenomen social, economic si cultural....................................................6

Capitolul II. Serviciile turistice tour-operatorii..................................20

Capitolul III. Asezarea geografica a comunei Polovragi.....................................31

Capitolul IV. Resursele naturale din cadrul zonei...................38

Capitolul V. Consideratii istorico-economice asupra zonei...................................45

Capitolul VI. Activitati umane in cadrul zonei........................50

Capitolul VII. Transporturile din zona.......................58

Capitolul VIII. Turismul.....................................60

Capitolul IX. Arta populara si traditii folclorice..................72

Capitolul X. Organizarea agentiei de turism Sandu Tour-Onesti..................................78

Bibliografie....................................................93

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul rezervelor cultural turistice la nivel rural". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.