Managementul si gestionarea riscurilor in cadrul proiectului de investitii

Trimisa la data: 2010-09-13
Materia: Administratie Publica
Pagini: 65
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_P
Lucrare de licenta despre Managementul si gestionarea riscurilor in cadrul proiectului de investitii
Un proiect este intotdeauna rodul initiativei unui agent economic declansator. Acesta poate apartine sectorului public sau sectorului privat, organe ale administratiei publice locale sau centrale, sau chiar unele organisme internationale.

Proiectul reprezinta activitati unice, orientate spre obiectiv, cu un grad ridicat de noutate si cu o sarcina de lucru complexa. Ele sunt limitate in timp si din punct de vedere al resurselor materiale si umane, necesitand de obicei o colaborare interdisciplinara in cadrul unei structuri organizatorice speciale, precum si metode speciale si implicand riscuri specifice. Obiectivul urmarit il constituie crearea unei valori noi (produs, serviciu, structura etc.) Astfel proiectul presupune efectuarea unei activitati temporare in scopul crearii unui produs sau serviciu nou.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul si gestionarea riscurilor in cadrul proiectului de investitii

Cuprins


I. Istoria proiectelor ..........3

II. Introducere - risc si incertitudine ........13

III. Tipologia riscurilor........24

IV. Managementul si gestiunea riscurilor........40

V. Tehnici cantitative de cuantificare a riscurilor proiectelor.....57

Bibliografie...........65


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul si gestionarea riscurilor in cadrul proiectului de investitii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.