Managementul si situatia economico financiara la intreprinderea agroalimentara

Trimisa la data: 2010-04-17
Materia: Management
Pagini: 32
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_D
Lucrare de licenta despre Managementul si situatia economico financiara la intreprinderea agroalimentara
Efortul factorilor decizionali ai intreprinderii a fost in ultimii 10 ani, din punct de vedere al mijloacelor fixe, orientat in doua directii:
mentinerea proportiei valorii mijloacelor fixe, din categoriile 3 si 5 in totalul valorii ramase a mijloacelor fixe sau marirea acestei proportii;
mentinerea si imbunatatirea nivelului parametrilor tehnico-functionali ai principalelor categorii de masini, instalatii si agregate de lucru.

Faptul ca 50% din actualul potential al societatii (apreciat prin valoarea ramasa a mijloacelor fixe puse in functiune in ultimii 20 de ani)are o varsta medie de 8,0 ani conduce la ideea ca in acelasi timp s-au vizat si posibilitatile de retehnologizare a acestei importante intreprinderi bucurestene.In ultimii 10 ani societatea a achizitionat si a ridicat nivelul parametrilor tehnico-functionali a unor mijloace fixe in valoare de peste 270 milioane lei-31,2% din totalul valorii de inventar a mijloacelor fixe.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul si situatia economico financiara la intreprinderea agroalimentara

Cuprins


Capitolul I Fundamentele teoretico-metodologice ale strategiilor:
Conceptul de strategie;Rolul strategiilor la nivelul micro si macroeconomic;Tipologia strategiilor de firma........3

Capitolul II Situatia economico-financiara si manageriala a intreprinderii agroalimentare S.C. PLEVNEI S.A. Bucuresti.........8

Capitolul III Perfectionarea sistemului de management.........24

Capitolul IV Strategia S.C. PLEVNEI S.A. Bucuresti..........28

Bibliografie..........32

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul si situatia economico financiara la intreprinderea agroalimentara". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.