Managementul sistem complex de influenta asupra activitatii sportive

Trimisa la data: 2010-06-05
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 180
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_So
Lucrare de licenta despre Managementul sistem complex de influenta asupra activitatii sportive
Pornind de la aspectul etimologic cuvantul management deriva de la latinescul "manus" (mana), preluat mai apoi in italiana ca "mannegio" si in franceza "manage", ca mai apoi sa fie imprumutat in limba engleza ca forma a verbului "to manage" care inseamna a conduce. Aparute ca si cuvinte derivate "manager" si "management" semnifica conducator si conducere.

Conceptul de management se bazeaza pe trei acceptiuni: managementul ca proces; managementul ca echipa de conducere; managementul ca disciplina stiintifica [188, p.14]. Astfel managementul este vazut ca: a) mijloc ce dirijeaza sistemele in contextul unui mediu dinamic, urmarind o functionare eficienta si corecta din punct de vedere social-juridic; b) practica si profesie al caror obiectiv este eficienta economica, ceea ce impune ca un manager sa conduca efectiv in aceasta directie - deci este un proces complex care presupune profesionalism.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul sistem complex de influenta asupra activitatii sportive

Cuprins


Introducere...........3

Capitolul I Fundamentele teoretice ale managementului.........9

Capitolul II Caracteristicile sportului national in contextul dezvoltarii socio-economice...........31

Capitolul III Managementul - sistem complex de influenta asupra activitatii sportive.......67

Capitolul IV Caile principale de modernizare a sistemului de management in sport..........119

Sinteza rezultatelor obtinute .........152
Concluzii si propuneri..........157
Bibliografie ......164

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul sistem complex de influenta asupra activitatii sportive". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.