Managementul sistemului informational

Trimisa la data: 2009-05-19
Materia: Management
Pagini: 46
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Radu_Si
Lucrare de licenta despre Managementul sistemului informational
Acest indicator sintetizeaza atat rezultatele activitatilor desfasurate de intreprindere pe parcursul perioadei de gestiune, cоt si mediul in care sint desfasurate aceste activitati. El se determina prin insumarea datelor din rindurile "Rezultatul din activitatea economico-financiara: profit (pierdere)" si "Rezultatul exceptional: profit (pierdere)".
Examinarea profitului perioadei de gestiune pina la impozitare permite a evidentia, din care surse principale de venituri intreprinderea analizata оsi acopera consumurile si cheltuielile, care este evolutia lor si cоt de stabile sint acestea.

Profitul perioadei de gestiune pina la impozitare nu trebuie confundat cu venitul impozabil, care se determina in baza profitului contabil si poate sa devieze de la ultimul cu marimea diferentelor permanente si temporare. Venitul impozabil se calculeaza in declaratia fiscala completata anual, conform legislatiei in vigoare. Profitul perioadei de gestiune pina la impozitare se utilizeaza pe larg in procesul analizei financiare pentru determinarea nivelului de rentabilitate a activelor si altor indicatori, care caracterizeaza eficienta activitatii unitatilor de productie.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul sistemului informational

Cuprins

Capitolul I. Sistemul informational - componenta a managementului organizatiei.............................4
1. Activitatile si componentele sistemelor informationale...............................5
2. Deficientele sistemului informational...........................5
3. Necesitatea sistemelor informatice...........................6
4. Gestionarea sistemelor informatice..........................7
5. Tendinte in dezvoltarea sistemelor informatice.....................8

Capitolul II. Analiza rezultatelor financiare in cadrul intreprinderii SRL "Alghen COM".................................10
1. Caracteristica generala a SRL "Alghen COM"......................11
2. Analiza formarii profitului in cadrul SRL "Alghen COM"...................................12
3 Analiza rentabilitatii intreprinderii si a factorilor de influienta asupra acesteia.........................................20

Capitol III. Managementul informational al firmei...................32
1. Aspecte ale sistemului Informational al firmei...................32
2. Modelul proceselor.............................35
3. Noi concepte privind procesele de afaceri....................38
3. Sisteme informatice de asistare a deciziei in managementul contemporan............................................39

Capitol IV Oportunitati de crestere a rezultatelor financiare si a rentabilitatii pentru SRL "Alghen COM"..............................42
1. Mecanisme de eficientizare....................................42

Bibliografie........................................46

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul sistemului informational". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.