Managementul sistemului subventiilor intr-o intreprindere

Trimisa la data: 2010-04-09
Materia: Management
Pagini: 107
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_I
Lucrare de licenta despre Managementul sistemului subventiilor intr-o intreprindere
Momentul in care se ia decizia de a se realiza o investitie, indiferent de natura si amploarea ei, este unul de mare importanta in viata organizatiei, este una dintre deciziile manageriale cele mai incarcate de raspundere.Pe langa faptul ca investitiile vizeaza toate interesele aratate, ele vizeaza viitorul, obiectivele strategice ale organizatiei, interesele acesteia pe termen lung.

Ca urmare, astfel de decizii se iau la nivelul cel mai inalt al ierarhiei manageriale (Adunarea generala a actionarilor; Consiliul de administratie, etc., iar la investitiile publice este stabilit un regim foarte clar de ierarhizare a competentei de aprobare, in functie de valoarea si complexitatea investitiilor). Nivelul ierarhic managerial de competenta trebuie sa fie corelat cu sursa de finantare, cu dreptul celor care ofera fondurile pentru finantarea investitiei.Se spune, cu deplin temei ca niciun act de gestiune nu angajeaza responsabilitatea managerilor ca investitiile.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul sistemului subventiilor intr-o intreprindere

Cuprins

Introducere.............3

Capitolul I Elemente generale si specifice privind managementul procesului investitional.............5

Capitolul II Documentatia pentru investitii si rolul ei in performanta managementului procesului investitional.............25

Capitolul III Eficienta investitiilor- finalitatea managementului procesului investitional...............37

Capitolul IV Sistemul de indicatori de performanta in managementul procesului investitional........68

Capitolul V Finantarea investitiilor...............86

Capitolul VI Receptia in managementul procesului investitional......102

Bibliografie..............105

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul sistemului subventiilor intr-o intreprindere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.