Managementul studiului pietei in cazul comertului

Trimisa la data: 2010-03-22
Materia: Management
Pagini: 89
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Aura_O
Lucrare de licenta despre Managementul studiului pietei in cazul comertului
Optica de marketing este cea mai eficienta orientare a firmei moderne. Potrivit opiniei lui Ph.Kotler (pag.30) optica de marketing impune firmei necesitatea de a determina nevoile si dorintele clientilor, de a le satisface mai bine decat concurenta. Spre deosebire de conceptia de vanzare, conceptia de marketing ofera o perspectiva dinspre exterior catre interior, pornind de la o piata bine definita, concentrandu-se asupra nevoilor clientilor.

In concluzie managementul activitatii de marketing reprezinta analiza, planificarea, implementarea si controlul programelor destinate sa creeze, sa consolideze si sa mentina schimburile avantajoase cu pietele-tinta in scopul indeplinirii obiectivelor firmei.Operatorii de marketing (marketerii) trebuie sa stie cum sa faca fata schimburilor temporare ale structurii pietei. Ei trebuie sa adopte un management simplu, bazat pe descentralizare, pe cresterea responsabilitatii individuale.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Managementul studiului pietei in cazul comertului

Cuprins

Capitolul I Consideratii generale...........3
1.1. Conceptul de marketing..............3
1.2. Functiile marketingului...........5

Capitolul II Managementul marketingului........6
2.1. Opinii.........6
2.2. Rolul marketingului in activitarea firmei.........7
2.3.1. Organigrama compartimentului de marketing.......10
2.3.2. Atributii in comportamentul de marketing........11
2.3.3. Activitati specifice compartimentului de marketing.......15

Capitolul III Activitatea de marketing in cadrul comertului cu ridicata..............18
3.1. Mediul de marketing..........18
3.2. Distributia bunurilor pe piata. Canale de distributie.........23
3.3.Angrosistii-intermediari in distributia si revanzarea bunurilor............26
3.4.Strategii de marketing ale angrosistilor........32

Capitolul IV Activitatea de marketing a S.C. "MELLA" S.R.L. Timisoara
4.1.Date de identificare a firmei.......61
4.2.Strategii de marketing..........61

Concluzii........82

Bibliografie.............88

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Managementul studiului pietei in cazul comertului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.